Grup de lectura sobre pedagogíes

Impulsa Catxirulo Lab

/Catxirulo Lab és un projecte que s’activa en espais de confluència de la cultura, l’educació i l’activisme. www.catxirulolab.org/


Dimecres de 19h. a 20:30h.

Gratuït o d’aportació voluntària*

* Si encara no ets sòcia o soci de l’Associació Escuela Meme cal afegir el preu de la quota.
Les quotes es destinen íntegrament al pagament de lloguer, subministraments i manteniment i millora de l’espai.

Grup estable de reflexió i debat sobre com la pedagogia travessa les nostres vides, en el marc de la Universitat de Barri Autogestionada en Escuela Meme.

PARLEM d’educació, clar; i de criar; i d’aprendre; i d’identitats; i d’universitats; i de polítiques d’educació; i d’art i de cultura; i d’activisme; i de tantes altres dimensions de la pedagogia com se’ns ocorren. Però sobretot mirem de parlar d’aquelles coses que ens afecten més directament a escala personal i local.

HO FEM ENTRE GENT DIVERSA, no hi ha un nivell de coneixement específic per participar. Tothom qui estiga interessada en pedagogia pot formar-ne part: mestres, mares i pares, professionals, estudiants, activistes, treballadores de l’administració pública, gent de la cultura, investigadores, etc.

EN CADA SESSIÓ es tracta, com a punt de partida, la lectura prèvia d’un dels textos. Les debats (que es realitzen al voltant d’un berenar/kafeta) són completament horitzontals, tenint en compte totes les opinions, experiències i sabers de les persones que componen el grup, sense cap tipus de jerarquia ni posicions privilegiades.

PER INSCRIURE-US heu d’omplir el breu formulari que trobareu aquí