Grup de lectura sobre pedagogíes

A càrrec de Catxirulo Lab (Sílvia González i Lluc Mayol)

/Catxirulo Lab és un col·lectiu que s’activa en espais de confluència de la cultura, l’educació i l’activisme. Som Lluc Mayol (activista cultural especialitzat en processos pedagògics) i Silvia González (mestra i artista) www.catxirulolab.org/


Dimecres de 18h. a 19:30h.

Data d’inici: 3 d’octubre

Gratuït o d’aportació voluntària*

* Si encara no ets sòcia o soci de l’Associació Escuela Meme cal afegir el preu de la quota.
Les quotes es destinen íntegrament al pagament de lloguer, subministraments i manteniment i millora de l’espai.

Grup estable de reflexió i debat sobre com la pedagogia travessa les nostres vides, en el marc de la Universitat de Barri Autogestionada en Escuela Meme.

PARLAREM d’educació, clar; i de criar; i d’aprendre; i d’identitats; i d’universitats; i de polítiques d’educació; i d’art i de cultura; i d’activisme; i de tantes altres dimensions de la pedagogia com se’ns ocorren. Però sobretot mirarem de parlar d’aquelles coses que ens afecten més directament a escala personal i local.

HO FAREM ENTRE GENT DIVERSA, no hi ha un nivell de coneixement específic per participar. Tothom qui estiga interessada en pedagogia pot formar-ne part: mestres, mares i pares, professionals, estudiants, activistes, treballadores de l’administració pública, gent de la cultura, investigadores, etc.

ELS TEXTOS (de l’extensió aproximada d’un article) s’enviaran per correu electrònic dies abans a totes les persones inscrites.

EN CADA SESSIÓ es tractarà, com a punt de partida, la lectura prèvia d’un dels textos. Les debats (que es realitzaran al voltant d’un berenar/kafeta) seran completament horitzontal, tenint en compte totes les opinions, experiències i sabers de les persones que componen el grup, sense cap tipus de jerarquia ni posicions privilegiades.

PER PARTICIPAR EN SESSIONS AÏLLADES s’ha d’avisar amb una setmana d’antelació a hola@catxirulolab.org i fer una aportació de 3 € que es destinarà a l’Associació Escuela Meme.

PER INSCRIURE-US heu d’omplir el breu formulari que trobareu aquí